Всичко за лазерната епилация

Освен съветите на докторите да се избягва слънчевите бани и излагането на слънце колкото е възможно преди и след лечението, Вашата отговорност към себе си не свършва дотук.

Напълно възможно е да се наложи леко да промените обичайния режим на красота и да избягвате използването на шалове. Както и кремове с гликолова киселина и ретинол два дни преди и два дни след епилация. Препоръчва се също да не се правят химически пилинг две седмици преди и две седмици след лазера. Е, автобронзантите също ще трябва да ги  отложите за няколко следващи седмици.

Въпреки някои характеристики на процедурата, лазерната епилация има много предимства. Той не само решава проблема с косата в корена, в буквалния смисъл на думата, но и прави кожата идеално гладка и копринена. Никой друг метод за премахване на „растителност“ не дава такъв резултат. Изглежда, че просто никога не е отглеждало нещо – пълна нежност и чистота на бебето.

За лазерната епилация още искаме да Ви препоръчаме:

Диолезен накрайник за диод за отстраняване на косми може да се използва на почти всяка част на лицето и тялото и е готов да работи дори и с чувствителна кожа. Той е оборудван с триизмерна система за охлаждане, което значително намалява болката по време на процедурата. Характеристика на диодното обезкосмяване, която трябва да се вземе предвид е, че резултатът е видим след 5-7 дни ─ защото космите не се изгарят, а изпадат поради унищожаването на луковицата, което не става веднага, а постепенно по естествен начин.

ASCLEPIONtm MeDioStar NeXT® може да произвежда два вида вълни: 810 и 940 nm. Тази „организация на производството“ ви позволява безопасно и трайно да унищожавате космените фоликули, дори ако те лежат на различни дълбочини на кожата. В допълнение, тази технология предотвратява растежа на нови нежелани коси. Лазерът работи върху всички фототипове на кожата – от най-леките, включително албиноси, до най-тъмните, хиперпигментирани. Друг плюс е големият брой дюзи, които ви позволяват да стигнете до най-недостъпните места. Разнообразие от удобни дюзи позволяват лесно премахване на нежелани косми от всяко място, включително на трудно достъпни места.

Вашият коментар