Нова година

Нова година – планове и предложения

Какво да правим тази Нова година?

Ако търсите една вълшебна нова година, за да „завършите“ края на 2022 и да поставите чудесен старт на новата 2023, то определено трябва да разгледате какво предлага туроператорската агенция АкваТур!

А защо да не отидем на екскурзия?

Ще ви забавлява специалната програма в новогодишната нощ, която включва брилянтно шоу, песни, танци, фолклор и дискотека през цялата нощ с представление, което да задоволи всички ваши желания.

АкваТур добавя много повече към вашите перфектни новогодишни празници. Първо можете да се отпуснете в пълен комфорт и лукс, за да можете след това да се насладите на различни забавни събития.

Условията в този луксозен хотел покриват всички международни стандарти за почивка и забавление. Най-новото му постижение е спечелването на титлата „Най-добър планински хотел на Балканите“, присъдена от Балканските награди за туристическа индустрия 2022.

Какви удобства предлага?

Ще забележите, че в този хотел всичко е съобразено с обичайните ви навици, но и се предлага в луксозна среда. Телевизионните канали и интернет връзката са задължителни във всяка стая. Като пример за модерен комфорт и лукс можем да посочим баните и кухненските боксове.

Баните са оборудвани дори с телефони и SOS системи, докато кухненските боксове включват само най-новите технологии и посуда. Просто трябва да изберете между студио или апартамент.

Ще можете да използвате фитнес зала, басейн с температура на водата 33ºC, сауна, джакузи и парна баня. Ако имате деца, помислихме и за това, за да могат те да се забавляват, докато вие си почивате на спокойствие.

Кой е правилният избор за хотел?

Хотелът е оборудван с бебешки храни, памперси, шишета за хранене, гърнета, проходилки и колички дори и за най-малките гости. За деца от 3 до 6 години има специален детски кът с богат асортимент и много играчки под наблюдението на професионални детегледачки. Има още компютърна зала и компютърна зона за тийнейджъри, две много интересни и предизвикателни ескейп стаи и повече от 40 цифрови семейни игри.

Но това не е всичко. Петзвездният хотел е пълен с възможности да се насладите на новогодишните празници максимално. Отсядането в “Лъки Банско” също означава, че можете да превърнете почивката си в ски ваканция в невероятна планина. Хотелът предлага ски оборудване, ски инструктор, безплатен транспорт до лифта и ски пистите, както и карти за достъп, които можете да вземете от рецепция.

След тези прекрасни дни на почивка и забавление идва новогодишната нощ с още едно вдигащо адреналина шоу. Програмата на празника започва на 31 декември от 20:00 ч. с богато и вкусно вечерно меню.

Забавления в новогодишната нощ

Ще повишим доброто ви настроение с фокусите на Ивокс, дует “Елан”, руското трио “Ы”, танцов спектакъл “Евразия”, автентичен местен фолклор. Ще се изяви известната певица Кали, а шоуто ще продължи до 4 сутринта с DJ програма.

Още една голяма изненада – на 1 януари хотелът предлага и безплатно посещение на съседния град Разлог, където можете да участвате в ежегодния Кукерски карнавал!

Между другото – побързайте, новогодишните празници в АкваТур изискват резервации!