Кои гаражни врати са по-добри

Кои гаражни врати са по-добри: подвижните, подвижни или секционни

В този случай всичко зависи от личните предпочитания на клиента, както и от особеностите на работа на определено място. Въпреки това трябва да се обърне специално внимание на секционните врати, тъй като те имат достатъчен запас на безопасност. Техническите характеристики на секционните врати са в състояние да осигурят комфортни условия на работа при различни условия.

И все пак, по наше мнение, най-важното е инсталирането на секционни врати, няма значение кой е производителят, какви пружинни механизми има – всяка гаражна врата може да бъде съсипана от некачествена инсталация, независимо от производителя и конфигурацията.

Можете да ни изберете за да се погрижим за Вашите гаражни врати. Ние сме специализирана фирма „Логел“ ООД, нашите координати са: в гр. София, ул. „Българска легия“ 41А
Телефон: (02) 489 4919.

Врати за гаража: изберете най-добрия вариант

Основната задача, която гаражната врата изпълнява, е да осигури надеждна защита на автомобила от външни климатични влияния и кражби. Разположени на територията на селска къщичка, те също действат като украшение на общия екстериор на къща сграда.

Фактори, които имат решаващо влияние върху избора, са бюджетът, размерите на автомобила, големината на гаража и количеството свободно пространство пред него.

За да изберете правилната гаражна врата, трябва да разберете добре следните точки:

  • разновидности на дизайните и принципа на работа на всеки от тях;
  • Плюсове и минуси на продукти на един или друг производител;
  • характеристики на инсталацията и работата;
  • условия, за които е подходящ конкретен тип порта.

Има четири класа продукти:

1/Разтваряеми. В йерархията на гаражните врати са на най-ниското ниво. Платното образува чифт крила, които могат да се отворят навън или навътре. Те са изработени от метал, сандвич панели, ковани решетки (декоративна опция). Има и по-модерни опции, например рамка с двустранно покритие от метален профилиран лист. Лесното и безшумно отваряне се осигурява от шарнирни панти.

2/Секционни. Образувано от хоризонтални панели с подвижни фуги: в момента на отваряне, мрежата се движи нагоре във вертикалната равнина, когато е затворена, надолу. По правило те имат добро ниво на уплътняване, осигурявайки комфортна температура вътре в гаража.

Вашият коментар