Конвенционални къщи без мебели

Конвенционални къщи без мебели

Както и строителите на конвенционални къщи – и ние не включваме мебели в цената. Разбира се, предлагайки проектиране на интериор, можем да Ви съдействаме в изработката на корпусни мебели (за вграждане) по поръчка.

Често срещани въпроси:

„Освен че проектирате, строите ли?“/ „Освен че строите, проектирате ли?“

Сферата 123 се занимава с проектиране и строителство до ключ – ние поемаме цялостното изпълнение на куполната Ви къща от самото начало: индивидуален проект съгласно Вашите конкретни желания и реализацията му като стойностен готов продукт.

  • „Защо е толкова е важно конструкцията да е от масивни греди, а облицовката от дървени керемиди?“

Сферата 123 предлага два варианта на изпълнение

  1. НИСКОЕНЕРГИЙНА КЪЩА – отговаря на изискванията на комфорт и енергийна ефективност на немския стандарт PHI Low Energy.
  2. ИКОНОМИЧНА КЪЩА – покрива изискванията за енергийна ефективност на действаща в България нормативна уредба.

Изпълнението на нискоенергийната къща се отличава с по-висок клас изолация и дограми, сертифицирани за нискоенергийни и пасивни къщи, автоматичен прозорец Velux на върха на купола, вентилационната система с рекуперация на швейцарска фирма Zehnder, които са заложени в пакетната цена.

И в двата варианта на изпълнение е заложена дървената носеща конструкция от масивни дъговидни носещи слоесто слепени греди, ФАБРИЧНО ПРОИЗВЕДЕНИ И СЕРТИФИЦИРАНИ и външното покритие на куполната къща от дървени керемиди от СИБИРСКА ЛИСТВЕНИЦА. Цените можете да видите на нашия сайт: Sferata123

В заключение искаме да споделим с вас две немски поговорки: Не всичко, което блести, е злато. Гледайте внимателно какво избирате, информирайте се, уверете се, че с ниската цена не идва и ниско качество и когато сравнявате – сравнявайте ябълка с ябълка

Вашият коментар