Модни интериорни врати, стилове на врати в интериора

Модни интериорни врати, стилове на врати в интериора

Вратата е важен елемент от всеки интериор. За тези, които обичат модерните и нестандартни решения, които са уморени от широкото разпространение на еднотипни модели в типични цветове или с модел на дърво, предлагаме опция под формата на скрита врата.

По-често в интериорния дизайн ние придаваме голямо значение на цвета на стените. Ами ако можем да преместим избрания цвят върху крилото на вратата? Вероятно такова решение ще изглежда много удобно за мнозина. Имаме добри новини за вас – този метод наистина съществува. Вижте как можете да го приложите.

Обикновеното пространство на стената и крилото на вратата не е било популярно решение досега. Но се появи продукт, който може да запълни тази празнина, като по този начин дава повече възможности при подреждането на стаите. Това се отнася за решението със скрита рамка на вратата и крило на вратата в цвета на стените, изравнено със стената, което прави вратата почти невидима.

За контакт с нас: Тел: +359 877 300 789. Феникс Корект. гр.София, ул.“Г.С.Раковски 29″.

 

Как работи скрита врата на стената?

Традиционно вратите се монтират в доста изразителна рамка на вратата. Видимите панти и рамките на вратите подчертават структурата на повърхността на стената. Въпреки това, в модерен и минималистичен интериор, това традиционно решение може да повлияе негативно на естетиката. Тайната врата е предназначена да разреши този проблем. Сенниците са проектирани така, че платното да е на едно ниво със стената.

Възможността да създавате пространства според Вашите предпочитания е истинско удоволствие за всички любители на интериорния дизайн. Със скрита врата в стената можете да създадете повече хармония във Вашето пространство от всякога. Ще бъде достатъчно да нарисувате платното с избрания цвят или да нанесете декоративна рисунка или модел.

Тези новости на интериорни врати ще бъдат оригинална декорация на стаи или неразделна част от дизайна на стените. Подобни решения са ограничени само от нашето въображение.

Закупуването на интериорни врати не е лесна задача. Преди да закупите, трябва да обмислите някои важни въпроси, свързани с избора. Издръжливи, стилни, правилно съобразени с естетиката на интериора, вратите се превръщат в акцент в дизайна, интригуващ пролог и очакване. Когато правите избор, трябва да обърнете внимание на модели, които се отличават с висока функционалност и интригуващ дизайн.