Монтажът на секционни врати – важните неща

Монтажът на секционни врати

Монтажът на секционни врати може да бъде разделен на следните видове:

1.Стандартно повдигане. Инсталирането на такъв механизъм е най-лесно и бързо, тъй като отговаря на заготовките на всички компании и европейските стандарти.

2.Високо повдигане. Ако е необходимо да се монтират високи гаражни врати, ще е необходимо да се увеличи отворът и височината на конструкцията.

3.Ниско покачване. Тази опция се използва в малка стая, където се изисква инсталиране на малки врати.

4.Вертикален асансьор. Конструкцията на портата се издига вертикално по стената.

5.Наклонен възход. Подемният механизъм симулира тавана.

6.Пружинен механизъм. Този механизъм най-често се използва на малки порти.

Нашата фирма има богат опит във всички видове монтаж на секционни врати. Ние сме „Логел“ ООД с адрес в София, ул. „Българска легия“ 41А. Можете да се свържете с нас на телефон: (02) 489 4919.

Как да направя правилния, верния избор?

Общоприетите параметри, на които трябва да обърнете внимание при избора на секционни гаражни врати, са следните:

Съответствие на секционните гаражни врати с битови и европейски стандарти за качество. Всеки сериозен производител има сертификат за качество, който отговаря на европейския стандарт. Конструкцията трябва да бъде оборудвана с механизми и устройства, които осигуряват защита срещу прищипване на части от тялото, порязвания, скъсвания на пружини и кабели и др.

Вратите трябва да бъдат тествани и да отговарят на изискванията: EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN 12425, EN 12426 (EN е европейските стандарти и изисквания за производството на секционни врати).

Положителната репутация на производителя и продавача на секционни врати, историята на компанията, използваните технологии и оборудване. Известната марка е почти винаги гаранция за качество, тъй като уважаващите себе си компании са много скрупулезни по отношение на репутацията си. Ако портата е от неизвестен производител, тогава съществува риск от получаване на нискокачествена конструкция, която ще бъде ненадеждна и опасна в експлоатация. Пазарни лидери са: Doorhan, Nice, Came, Faac. Ние работим с тези доставчици, тъй като качеството на техните продукти винаги е най-доброто и не е имало оплаквания от клиенти.

Вашият коментар