Полупрофесионален вариант на лежанка за тренировки

Полупрофесионален вариант

Такава комбинирана версия издържа на по-сериозни натоварвания и е подходяща за спортисти, които са преминали на напреднало ниво, но все още нетърпеливи да тренират у дома. За съжаление, ефективното обучение на такъв силов стенд определя и неговите недостатъци: като правило няма допълнителни черупки на такъв симулатор, но те могат да бъдат закупени отделно. Също така този тип пейка вече не се характеризира с повишена мобилност и не се добавя като повечето прости модели. Най-популярните симулатори Body Solid.

Лежанка с дръжки под щангата: дизайнерски функции

И така, решихте да си купите монолитна лежанка с дръжки под палатка. Това е идеален треньор за домашно захранване и като изберете опцията, която ви подхожда най-добре, можете да сте сигурни, че резултатът от тренировката няма да дойде дълго.

Захранващ стенд за лежанки, оборудвани с държачи, като правило, може лесно да се разглоби на два компонента, така че неговото движение и транспортиране няма да създаде трудности. Събирането на такъв дизайн се извършва с помощта на надеждни болтови връзки и е достъпен дори и за непрофесионалист.

Мощната и надеждна заварена конструкция на силовия стенд с дръжки дава възможност за провеждане на наистина сериозни тренировки у дома. Силният стоманен профил елиминира възможността от падане на гравитацията върху спортиста и появата на наранявания. В същото време предпазните стопове и държачите на силовия стенд имат телескопични елементи, което Ви позволява да ги регулирате по височина, като коригирате симулатора според Вашата височина.

Регулирането на височината също прави тежки упражнения за щанга с ограничен обхват на движение. Освен това, благодарение на това, няколко спортисти могат да използват силовата лежанка наведнъж.

В случай на сериозно трениране, в универсалните силови лежанки с изправени стойки има дупки в краката, с които те могат да бъдат прикрепени към пода за повишена надеждност.

Недостатъкът на монолитните структури е невъзможността да се изпълняват основни упражнения върху мускулите на краката и гърба, като клек, вдигане и теглене в склона. За възможността за ефективно трениране на всички мускули на тялото ви препоръчваме да обърнете внимание на свободно стоящите пейки и стелажи под палатката.

Вашият коментар