Секционни гаражни врати

Конструкцията  на секционни гаражни врати

Конструкцията  на секционни гаражни врати се състои от хоризонтални панели, свързани в цикъл. Когато се отвори, панелната система се издига вертикално нагоре и след това се движи по тавана по водачите. Секционните врати са подходящи за всякакъв тип отвори и могат да се използват в затворени пространства, тъй като не е необходимо допълнително пространство за свободното им отваряне.

Сред основните предимства на модела са висококачественото уплътняване и изолация, лесното отваряне, тихата работа, както и надеждната защита срещу взлом, поради плътното взаимно прилягане на панелите. Разнообразието от външни покрития улеснява избора на опция, като се вземат предвид цветът на фасадата на къщата и предпочитанията на собственика.

Можете да си поръчате желаната от Вас гаражна врата на тел. (02) 489 4919.

Ние сме професионална фирма за изработване на гаражни врати. Ивко Индъстри ООД, София, ж.к. Бъкстон, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618. Заповядайте.

Люлеещи се гаражни врати

Конструкцията на този вид врати се състои от две твърди листа, закачени в отвора или на страничните стълбове. В зависимост от вида на пантата, вратата може да се отвори навън или навътре, което изисква допълнително пространство близо до гаража.

Няма ограничения за минималния и максималния размер на отвора. Допълнителна врата на една от вратите ще ви позволи да влезете в гаража, без да се налага да отваряте портата и да инсталирате ключалката отвътре. Вратите могат да бъдат обшити с метални листове, дървени панели или велпапе за допълнителна топлоизолация и укрепване на конструкцията.

Конструкцията на тези гаражни врати е следната:

-инсталирана на известно разстояние от земята и се движи по отвора на гаража ръчно или с помощта на автоматизация. Наличието на електрическо задвижване ви позволява да отворите гаража с помощта на дистанционното управление, без да напускате колата. Сред предимствата на модела са монтаж на всякаква височина, минимално пространство за отваряне, надеждна защита срещу корозия под формата на полимерно покритие и естетичен външен вид. Сравнително високата цена е оправдана от лекотата на работа и липсата на проблеми с отварянето при обилен сняг.

Вашият коментар